Støbe- og belægningsopgaver

Høj kvalitet og god service

Overvejer du at få støbt en ny sokkel? Eller ligger du inde med andre støbe- og belægningsopgaver, som du helst vil overlade til en professionel? Skovby Kloakservice varetager opgaverne for dig.

Den indledende snak

Hos Skovby Kloakservice tager vi altid en indledende snak med dig om, hvad du godt kunne tænke dig at få lavet, og hvad du forventer dig af det endelige resultat. Hvis du har spørgsmål undervejs i processen, må du endelige ikke tøve med at stille dem.

Grundighed fra start til slut

Vi bestræber os altid på at give dig et resultat, som vi også selv ville være glade for, hvis arbejdet foregik hjemme hos os selv. Vi sætter en stolthed i at levere kvalitet, hver gang vi rykker ud, og vi forlader hverken dig eller dit hjem, før du har godkendt vores arbejde.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til, hvordan støbe- og belægningsarbejde foregår? Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på siden? Eller kunne du godt tænke dig et bud på, hvor meget arbejdet kommer til at koste? Kontakt Skovby Kloakservice i dag på enten 28401050 eller skovbykloak@gmail.com.

Se billeder af mit arbejde her