Have og anlæg

Høj kvalitet og god service

Hos Skovby Kloakservice beskæftiger vi os med et væld af forskellige håndværksopgaver. Mange af vores kunder henvender sig, når de ligger inde med opgaver, der involverer have eller anlæg.

Tillid og tryghed

Som boligejer er du sandsynligvis en kende øm om dit hjem. Det er der ikke noget at sige til. Derfor sørger Skovby Kloakservice altid for at tage en grundig indledende snak med dig om, hvad du gerne vil have lavet, og hvilke muligheder du har. Sådan etablerer vi tillid og tryghed. Sådan sikrer vi, at du bliver tilfreds med det endelige resultat.

Fair priser

Nogle håndværksopgaver kan ende med at koste dig en formue. Men når du henvender dig hos os, er du sikker på, at du altid får arbejdet gjort til en fair pris. Have- og anlægsarbejde behøver langt fra at vælte dit budget.

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din have? Ønsker du et tilbud på dét arbejde, der skal laves? Eller har du andre spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden? Så kontakt Skovby Kloakservice i dag på enten 28401050 eller skovbykloak@gmail.com.

Se billeder af mit arbejde her