Kloak

Høj kvalitet og god service

Kraftige regnskyl har fået mange kommuner til at stille krav til kloakseparering. Mange husejere står overfor at skulle have lavet separering af kloaksystemet inden for de nærmeste år. Er du en af dem? Her hos Skovby Kloak har vi god erfaring med at lave både separering af kloaksystemet, at med at lægge omfangsdræn og andre kloakopgaver.

Et omfangsdræn kan være en god løsning for dig, der oplever problemer med fugt i fundament, sokkel eller i kældervægge på dit hus. Et omfangsdræn kan være med til at forbedre dit indeklima og mindske risikoen for skimmel i din kælder.

Den effektive proces

At få lagt et omfangsdræn eller lavet separering af dit kloaksystem lyder måske som en ordentlig omgang. Men processen behøver ikke at tage lige så lang tid, som du måske går og forestiller dig. Når du hyrer Skovby Kloakservice, rykker vi hurtigt ud. Vi tilpasser vores arbejdsproces, så den passer til dit skema, og vi forlader ikke kloakken, før den er udført lovligt og korrekt.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til separering af kloaksystem, omfangsdræn eller andet kloakarbejde? Kunne du godt tænke dig et bud på, hvor meget processen kommer til at koste? Eller har du kommentarer til vores ydelser? Kontakt Skovby Kloakservice i dag på enten 28401050 eller skovbykloak@gmail.com.

Se billeder af mit arbejde her