Om mig

Høj kvalitet og god service

Overvejer du at hyre Skovby Kloakservice i forbindelse med have-, anlægs-, belægnings– eller kloakopgaver? Nedenfor kan du blive klogere på virksomhedens baggrund.

Virksomhedens baggrund

Patrick er manden bag Skovby Kloakservice, og han har arbejdet inden for branchen i mere end et årti. Som virksomhedens andre ansatte, sætter Patrick pris på at kunne gøre en positiv forskel for dem der henvender sig, og derfor er kvaliteten altid i højsædet hos Skovby Kloakservice.

Virksomhedens kunder

Vi udfører størstedelen af vores arbejdsopgaver hovedsageligt i Midt- og Vestjylland. I forbindelse med større opgaver kører vi undertiden også til Sjælland, og vi servicerer både private og erhvervsdrivende med et væld af både store og mindre ydelser.

Kontakt Skovby Kloakservice i dag

Har du spørgsmål til virksomhedens baggrund eller virksomhedens kunder, som du endnu ikke har fundet svar på? Vil du gerne høre mere om vores specialer og typiske arbejdsopgaver? Kunne du godt tænke dig et bud på, hvad vores arbejde kommer til at koste, hvis vi rykker ud til dig? Så kontakt os i dag på enten mail eller telefon. Patrick er tilgængelig alle hverdage på 28401050 og skovbykloak@gmail.com.

Hvem er vi?

Se billeder af mit arbejde her